Doorbreek je routine en kom (filevrij) Lenig Denken.

Als medewerker van de gemeente wordt met regelmaat een beroep gedaan op je creativiteit en probleemoplossend vermogen. Daarbij verandert de wereld om ons heen ook nog eens razendsnel. De kunst is daar flexibel op in te spelen, om lenig te denken.

Als lenige denker ben je slagvaardig. Je bent in staat buiten de gebaande paden te treden, te vernieuwen en aan te sluiten op de energie van de netwerksamenleving. Daar ligt een grote maatschappelijke behoefte en een kans!

Wil jij kennismaken met de vaardigheden die jouw creativiteit en slagvaardigheid vergroten? Wil jij graag originele ideeën en oplossingen bedenken voor jezelf, je team en de doelgroepen met wie je werkt? Dan is dit je kans!  Op 11 oktober en 9 december vinden de laatste open training Lenig Denken van dit jaar plaats.

Belangstelling? Toon dan hieronder je interesse en we nemen contact met je op. Direct aanmelden kan uiteraard ook. Je kunt overigens meteen je routine doorbreken, want we plannen deze trainingen zo, dat je lekker buiten de spits kunt reizen.

Uiteraard kunnen we bij deelname van meerdere personen per bedrijf deze training ook In-Company verzorgen.