Innovatiewerkplaats breidt uit!

Innovatie komt bij bedrijven en overheden steeds hoger op de agenda te staan en we worden dan ook op veel plekken gevraagd om hierbij te helpen.

Wij (René Hartman en Marenthe de Bruijne) zijn als grondleggers van de Innovatiewerkplaats daarom trots te mogen aankondigen dat we vanaf heden een collectief vormen met 3 andere trainers: Manu de Bruyn, Marcel Stolk en Stefanie Couwenberg.

De meeste van onze klanten kennen wellicht hun gezichten al, omdat we al vaker projecten samen deden.

Door als innovatie-experts samen te werken vanuit onze verschillende vakgebieden, kunnen wij onze klanten nog vaker en op een breder vlak van dienst zijn.

Denk aan dagvoorzitterschap, creatief schrijven, storytelling, trajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, grotere langdurige uitvraag via bijvoorbeeld tenders of interim opdrachten etc. Alles met focus op en passie voor creativiteit en innovatie.

Hieronder stellen de nieuwe leden van ons collectief zich kort aan je voor. We wensen je een inspirerend najaar en we houden je op de hoogte van de diverse trainings-en omtwikkelingstrajecten. Een keer sparren? Dat kan altijd! Stuur dan even een mailtje naar rene@innovatiewerkplaats.nl

Tot ziens!

Groet René, Marenthe en onze ‘nieuwe’ collega’s:

 

Manu De Bruyn

Vliegwiel voor meer creativiteit en innovatie.

Begeleidt innovatieprocessen met tevreden en gelukkige eindgebruikers als doel – Faciliteert ideeënsessies binnen tenders – Geeft lezingen en workshops over creativiteit en innovatie.

 

Stefanie Couwenberg

Bruisende Energiebom – bomvol goede ideeën.

Faciliteert ideeënsessies, dialoogsessies bij (semi)overheden, is daarnaast dagvoorzitter en spreker en geeft communicatietrainingen zoals creatief schrijven.

 

 

Marcel Stolk

Gepassioneerd trainer en HBO docent in vele facetten van het creatief denken

Krijgt energie van avonturen aangaan met mensen in organisaties. Van het enthousiast introduceren van de beginselen van het creatief denken tot het opleiden van professionele facilitators in creatieve processen. Achtergrond als Delfts Ingenieur Industrieel Ontwerper.