2 daagse Special Faciliteren met LEF!

Als vervolg op de masterclass ‘LEFGOZERS gezocht! Innoveren bij de (semi)overheid’* kun je deelnemen aan een tweedaagse cursus Faciliteren met LEF! Met deze training op zak ben je nog beter voorbereid om een creatieve sessie te begeleiden. Of dat nou met collega’s, burgers of klanten is.

Aan de orde komen: Hoe ontwerp je een sessie? Hoe bereid je je voor, hoe start je een creatieve sessie? Welke instrumenten en technieken zet je wanneer in? Hoe zorg je voor de juiste dynamiek in de groep,? Hoe ziet het natraject eruit? Hoe ga je om met de opdrachtgever, welke afspraken maak je? Hoe zorg je voor een goede afronding van de brainstorm?

De special ‘Faciliteren met groepen’ bestaat uit 2 losse dagen en wordt incompany verzorgd. Tussentijds ga je aan de slag met een huiswerkopdracht. De training heeft een hoog interactief gehalte: theorie en praktijk wisselen elkaar in vlot tempo af.

2-daagse-special-faciliteren-met-lef

Kijk je er naar uit om met meer vertrouwen als facilitator voor een groep te staan? Wil je nieuwe divergentie- en convergentietechnieken leren toepassen en je netwerk met co-facilitatoren uitbreiden?

*of een gelijkwaardige training (in overleg).

Uitgebreide omschrijving (pdf)»»

Meer weten?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!