Werkwijze

Werkwijze

Wij zetten het creatieve deel van je brein op ‘aan’. We laten je kansen herkennen en oplossingen zien. In een training, tijdens coaching of als onderdeel van een vernieuwingstraject. Hier laten we zien hoe we met jou onze afspraken regelen.

Offerte

Wij werken altijd met een (telefonische/online) intake, waarin we jouw wensen en randvoorwaarden bespreken. Ook bespreken we tijdens de intake of wij met een of meer trainers/begeleiders aan de opdracht werken. Hierna maken we een offerte. In de offerte geven we inzicht in het programma of de methodiek. We laten je zien wat de kosten zijn en geven data door wanneer we beschikbaar zijn. Na goedkeuring van de offerte gaan we snel aan de slag.

Mocht de opdracht door de opdrachtgever gecanceld moeten worden, dan hebben we inzichtelijke annuleringsvoorwaarden die bijgesloten worden bij de offerte.

Wie

De trainers van Innovatiewerkplaats overleggen in het offertestadium met elkaar om samen een zo goed mogelijk aanbod te formuleren. Eén van de vier trainers fungeert voor de opdrachtgever als hoofdaannemer. Met hem of haar maakt de opdrachtgever afspraken over inzet, timing en tarief. De hoofdaannemer regelt, indien nodig, de afspraken met de andere trainers. Soms hebben we opdrachten waarbij meer dan 4 trainers nodig zijn. Dan zetten we ervaren trainers in uit ons netwerk. Ook kunnen we bijv. illustratoren of cartoontekenaars inzetten. De hoofdaannemer van Innovatiewerkplaats verzorgt de facturatie.

Online / Offline

Wij werken zowel op locatie als online. Wanneer we op locatie werken hebben we graag een flexibele opstelling en veel oefenruimte, zodat we ook met kleine subgroepen aan de slag kunnen. Het is fijn wanneer de locatie ook een buitenruimte heeft.

Online werken we bij voorkeur met Zoom, maar ook met andere videodiensten (MS Teams, Webex) hebben we ervaring. Afhankelijk van de vaardigheden van de deelnemers werken we met of zonder additionele brainstormprogramma’s zoals Mural.

Zowel voor online als op locatie bepalen we in overleg met de opdrachtgever wat, gezien de deelnemers en het onderwerp, de beste werkvorm is.

Aan de slag met ons?